زعمت مصادر إعلامية أنه في إطار إثبات حسن نوايا المغرب بخصوص طي الأزمة مع مورتانيا٬ فقد شرعت المملكة في تفعيل ما تم الإلتزام به بخصوص التحفظات الموريتانية بشأن أشرس المعارضيين الذين عملوا على الإطاحة بنظام الرئيس ولد عبد العزيز .
وأكدت ذات المصادر أن السلطات المغربية أبلغت كلا من رجلي الأعمال محمد ولد بوعماتو٬ والمصطفى ولد الإمام الشافعي٬ بعدم مزاولة أي نشاط سياسي على الأ ارضي المغربية٬ وهو ما سيكون اشتراطا صعبا٬ خاصة بالنسبة لولد الشافعي الذي يتنفس السياسة وله علاقات سياسية دولية بارزة مع عدد من القادة خاصة في إفريقيا وأوروبا٬ كما أنه يشكل صندوقا اسودا يصعب التفريط به .
بينما يزاول ولد بوعماتو السياسة مكرها بعد أن اختلف مع الرئيس ولد عبد العزيز واختار المنفى الاختياري في المغرب٬ لكن الأخير يعتبر أبرز الداعمين ماديا وسياسيا لخصوم ولد عبد العزيز.
Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search
Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
results. If you know of any please share. Thank you! You can read similar article here:
Eco blankets
Hello! Do you know if they make any plugins to assist with
SEO? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
very good success. If you know of any please share.
Kudos! I saw similar text here: Coaching
I’m extremely inspired with your writing talents and also with the layout on your weblog. Is this a paid topic or did you customize it yourself? Anyway stay up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one today. I like aljarida.ma ! My is: Instagram Auto comment